Exclusieve B2B-groothandelmarktplaats

De groothandel 24 Logo van B2B handelsplaats voor reseller, groothandelaars, overige rest handelaars, importeure en exporteure, zelfs insolventie.
Nederland

Real-time Zoeken

Handelaars raden aan, &&naam_domeinnaam&&

Geef uw mening en ervaringen over Stocklots24

Zeer snelle en vriendelijke service, onder het motto: "De klant is koning".

Erg vriendelijke medewerkers, zij werken voor hun klanten zeer zorgvuldig en snel.

Is alles erg goed en snel gelukt.Hartelijk dank!

Vlug en competent, dat is Stocklots24! Ook heel competente B2B-klanten hier op dit platform.

Vlug en competent, dat is Stocklots24!

Erg goed en snel. Wij zijn erg tevreden met de service van dit bedrijf. Het vrijschakelen om te verkopen ging in een wip.

Stocklots24 is gewoon super. Snel en ongecompliceerd handelen.

Wij hadden een probleem met een afgegeven oordeel, dat verwijderd moest worden. Het supportteam heeft heel vlug gereageerd. Dank u wel.

Onze vraag aan Stocklots24, de beoordelingen naar verkoopdatum te kunnen sorteren, om het hierdoor voor ons handelaren eenvoudiger te maken, werd dit door meneer Filler en zijn excellente team binnen twee uur mogelijk gemaakt. Hartelijk dank vanwege het Warenhandelshaus Ltd. aan het professionele team voor deze grote tijdsbespaarnis.

Super, super, super - meer kan hierover niet gezegd worden. Ongecompliceerd, snel, vriendelijk en super service. Heb nog geen platform gevonden dat hier enigszins mee kan houden.

Zeer snelle en vriendelijke klantenservice. Heel hartelijk dank voor de vlugge hulp!

Ik kan Stocklots24 iedereen aanraden. Wij zijn voor 100% tevreden. De beste en vriendelijkste service, de medewerkers lossen in seconden alle problemen op en nemen zich alle tijd voor de klant.

Dit platform kan men echt aanraden! Aardige en vriendelijke begeleiding. Gezien wij voor Kerstmis Karaoke Studio Pro verkopen, was het voor ons jammer, dat deze categorie bij Stocklots24 ontbrak. Een mail gestuurd en een uur later was alles voor elkaar! Prima - ga zo door!

Stocklots24 is niet alleen een goed gesorteerd en overzichtelijk B2B-platform, maar heeft ook goed en competent personeel. Voor ons is Stocklots24 het beste platform met de beste klantenservice in het net. Het lidmaatschap en de daarmee verbonden kosten hebben zich al lang terugbetaald.Dank je wel aan het service-team.M. Mummenbrauer

Hier eens lof voor de service. Na korte tijd werd er teruggebeld en zeer vriendelijk. Veel lof.

Een van de beste B2B-platformen in het internet. Aardige klanten, overzichtelijk, echt aan te raden!

Sensationele klantenservice. Hartelijk dank. Vriedelijke groeten

Dit platform kan men echt aanraden. Aardige en vriendlijke begeleiding, bij kleine foutjes of problemen wordt meteen geholpen. Vragen worden vlug beantwoord. Ga zo door!

Foutloos en overzichtelijk platform dat cruciaal aan onze succesvolle verkoop heeft bijgedragen.Het inkoopplatform is net zo interessant.

Nu is het gemakkelijker je eigen sites te controleren! Verbeteringsvoorstel gedaan - de noodzaak ingezien - doorgevoerd - en alles binnen korte tijd- Fantastisch ! Ten voordele van de gebruikers. Zeer goede en verkopergeoriënteerd platform.

Als Duitse exporteur en importeur met bedrijfszetel in Kathmandu-Nepal is het voor ons belangrijk dat wij correcte contactgegevens ter beschikking krijgen. Gezien het begeleidingsteam het land "Nepal" heeft toegevoegd, worden onze contactgegevens correct aangetoond. Een zeer goed platform met een uitstekende begeleiding. Een hartelijk "Danyabath" uit Kathmandu-Nepal.

Wij zijn heel erg tevreden met de dienstverlening van dit platform. Een klein probleem werd onmiddellijk tot onze tevredenheid opgelost.

10 punten! Hier krijg je meteen hulp via de telefoon! Hier krijg je ook technische ondersteuning ter plekke. Nogmaals bedankt meneer Filler! Hier loopt alles zo goed, dat je er echt plezier in hebt, hier artikelen op te geven. Gemakkelijke bediening van menu naar menu. Super is ook dat alle sites steeds verbeterd worden. Alles bij elkaar gezien geven wij hiervoor 10 punten!

Uniek dit platform. Wij kunnen dit aan alle handelaren aanraden, hier klopt nog het het prijsaanbod. Eindelijk een platform waarmee je bedrijf wind in de zeilen krijgt. Concurrentie maakt de zaak levendiger. Bedankt Stocklots24!

Alles top hier, aardige mensen en alles verloopt zonder problemen!

Over dit platform kan men zeggen : top, gezien de eigenaren voor hun bezoekers steeds ter beschikking staan. Kortom, er is nauwelijks iets beters in het internet.

Een platform dat alles in zich heeft: - gemakkelijk te bewerken - effectief - overzichtelijk - "slaat de spijker op zijn kop!" Een AANRADER

Deze platvorm kan men aanraden. Aardige en vriendelijke begeleiding - bij kleine fouten wordt onmiddelijk geholpen. Gezien wij ook Kerst- en Carnavalskleding verkopen, ontbrak bij Stocklots24 de kolom "kostuums". Een telefoontje en uur later was het probleem opgelost. Fantastisch - ga zo door!

Ik moet zeggen, ik ben absoluut onder de indruk van de klantenservice: Heb bij het bekijken van de advertenties een interessant aanbod gezien, moest echter aan hand van de beoordelingen vaststellen, dat het waarschijnlijk om een vervalst aanbod handelde. Ik heb daarom de klantenservice geïnformeerd en gevraagd, hier eens na te kijken en evtl. iets te ondernemen. Binnen vijf minuten kreeg ik al het bericht dat de handelaar buitengesloten is en de artikelen  verwijderd zijn. Gewoonweg SUPER! Hierbij, heel veel lof aan het support: het is duidelijk dat zij niet altijd alle aanbiedingen zelf waarnemen kunnen in hoeverre het alles juist loopt. Maar indien men hen erop opmerkzaam maakt, wordt onmiddellijk gehandelt!!!! Doe zo verder!

Dit is een heel overzichtelijke en gemakkelijk te bewerkende platvorm. Snelle en vriendelijke hulp bij problemen is zeker. Dank u wel.

Heel goede platvorm voor de groothandel, snelle en goede begeleiding.

Fantastisch, 10 punten! Hier is alles zo overzichtelijk, vriendelijk en alles loopt probleemloos. Ga zo door!

Ein super platvorm, leuke klanten, al veel contacten gelegd. Zeer aan te raden

De ideale platvorm voor contacten op elk gebied. Zeer aan te raden. Van mij krijgen jullie vijf sterren*****